paulinapettersson

Lite uppdatering av bänkskivan

Igår gjorde Anton om våran bänkskiva, jag älskade den redan innan men oj va snygg den blev! När vi renoverade förra året i samband med stambytet så gjorde Anton om hela köket och passade då även på att göra en helt egen bänkskiva. En i fiskbensparkett. Efter en liten händelse så vart bänkskivan vattenskadad och fick en ganska stor fläck som inte gick bort.. Så tråkigt när det är något man gjort helt själv. Egentligen var tanken att Anton bara skulle slipa om den så att fläcken försvann och att den blev som innan men han passade på att göra om den i samma veva. Han la på en liten "kant" runt om hela skivan som enligt honom gjorde den lite mer "exklusiv" =) Men den blev sååå fin!

Före och efter =)

Riktiga vårkänslor

Hej på er! Jag har precis stigit upp ur sängen och ska börja göra ordning lite frukost till mig och Melker innan vi ska vidare mot förskolan. Efter att jag lämnat Melker tänkte jag ta ett varv runt Ringvägen, man får ju passa på nu när vädret är helt underbart =) Det här vädret smittar verkligen av sig på humöret. När det inte ens är en tendens till att man fryser när man är ute, ja då är det verkligen vår! Jag ska även ut och gå med Amanda och Milton sen efter lunch så det blir mycket motion för mig idag, men det skadar ju inte =)
Vi håller på att kolla lite efter resor till sensommarn/hösten, man vill ju gärna boka och ha det klart så att man har något att se fram emot. Frågan är bara vart? Det känns ju inte heller som att man kan åka varsomhelst med tanke på alla oroligheter i världen just nu.. Vi får se, kanske blir ett säkert kort och åker till Kreta igen (för 4e gången) men både jag och Anton är helt kära i Kreta, och plus att det är så barnvänligt =)
Nu måste jag sätta lite fart här, men ha en fin dag så hörs vi senare! Kram

50 årsfest och pannkakslunch

Hej! Har ni haft en bra helg? Min har varit kanon! I fredags var det tapas med en fin vän, igår 50årsfest för min farbror som förövrigt var SÅ kul, verkligen superlyckat! Och idag blev vi (läs: jag och Melker) bjudna hem till Lisa och Simon på pannkakslunch. Anton mådde som han förtjänade idag så honom lämnade vi sovandes hemma. Gick inte att få liv i människan. Men ramlar man in kl 3 på natten så får man skylla sig själv =) Iallafall en kanon helg med massa underbara människor!

En bild från idag och en från igår =)

Upp