paulinapettersson

Kategori: Melker 1-2 år

Riktiga vårkänslor

Hej på er! Jag har precis stigit upp ur sängen och ska börja göra ordning lite frukost till mig och Melker innan vi ska vidare mot förskolan. Efter att jag lämnat Melker tänkte jag ta ett varv runt Ringvägen, man får ju passa på nu när vädret är helt underbart =) Det här vädret smittar verkligen av sig på humöret. När det inte ens är en tendens till att man fryser när man är ute, ja då är det verkligen vår! Jag ska även ut och gå med Amanda och Milton sen efter lunch så det blir mycket motion för mig idag, men det skadar ju inte =)
Vi håller på att kolla lite efter resor till sensommarn/hösten, man vill ju gärna boka och ha det klart så att man har något att se fram emot. Frågan är bara vart? Det känns ju inte heller som att man kan åka varsomhelst med tanke på alla oroligheter i världen just nu.. Vi får se, kanske blir ett säkert kort och åker till Kreta igen (för 4e gången) men både jag och Anton är helt kära i Kreta, och plus att det är så barnvänligt =)
Nu måste jag sätta lite fart här, men ha en fin dag så hörs vi senare! Kram

50 årsfest och pannkakslunch

Hej! Har ni haft en bra helg? Min har varit kanon! I fredags var det tapas med en fin vän, igår 50årsfest för min farbror som förövrigt var SÅ kul, verkligen superlyckat! Och idag blev vi (läs: jag och Melker) bjudna hem till Lisa och Simon på pannkakslunch. Anton mådde som han förtjänade idag så honom lämnade vi sovandes hemma. Gick inte att få liv i människan. Men ramlar man in kl 3 på natten så får man skylla sig själv =) Iallafall en kanon helg med massa underbara människor!

En bild från idag och en från igår =)

Onsdag

Hej! Jag var HELT slut igår när vi kom hem fråg Ikea, därav ingen uppdatering. Lisa köpte upp hela Ikea kändes det som, vi irriade runt där inne i nästan 3 timmar och kom ut med en alldeles för överfull kundvagn och helt tömda på energi båda två. Tänk att det kan vara så jobbigt att shoppa =) Jag fick med mig en potta hem. Jag har inte tänkt att direkt potträna men Melker har blivit så duktig när han springer runt utan blöja, han visar nämligen när det är dags att ta på sig en när han behöver kissa, så då tänkte vi att man kunde pröva och föreslå pottan. Vill han inte så vill han inte men man kan iallafall visa att den finns. Apropå Melker, sen han börjat på förskolan har han börjat prata SÅ mycket, eller prata och prata, men det är nya ord varje dag. Det är verkligen klart och tydligt så vi förstår direkt vad han vill säga. Det är en sån rolig tid nu, händer nya saker hela tiden och för att inte tala om hur mycket Melker växer från dag till dag. Mammas stora kille! 

Idag efter att jag lämnade Melker på förskolan så har jag bara varit hemma och storstädat, perfekt väder för det idag. Bäddat rent i våra sängar har jag gjort också, så jag längtar nästan tills man får krypa ner där. Finns nästan inget bättre än en renbäddad säng, i ett helt renstädat hem dessutom =) Nu är Anton och jobbar så jag ligger på soffan, halv kollar på Sveriges yngsta mästerkock och kikar runt på lite bloggar. Den här stunden man får helt för själv är guldvärd! Men bara en stund, annars blir det ensamt, Nu ska jag hoppa in i en dusch och sen krypa ner framför Netflix i sängen. Kram på er och hoppas att ni har haft en bra Onsdag!

En favoritbild, Melker 1 dygn gammal. <3

Tidig morgon

Godmorgon! Idag ville Melker göra morgon halv 7.. Jag var inte jättepigg då men det var bara stiga upp och se glad ut =) Egentligen är det inte så konstigt att han vill gå upp då eftersom att han somnar runt 19 och sover sen hela natten, det är ändå över 10 timmar så för honom är det rena skönhetssömnen =) Men när man varit ganska "bortskämd" med sömn redan från start så blir det en väldig omställning. Från att vilja gå upp TIDIGAST 9 och ibland vissa dagar efter 10 till innan klockan 7.. Jag kanske borde lära mig att dricka kaffe =) Det som är skönt med att gå upp tidigt är att man har hela dagen framför sig och nu när Melker går på förskola som börjar kl 9 så slipper man stressen på morgonen. Det är bara det där med att ta sig upp =)
Idag då? Anton är ledig idag så vi ska lämna Melker och sen ska vi in till stan och förhoppningsvis välja ut kakel till vårat kök och käka nån god lunch. Det kändes lite dumt först att lämna Melker när vi båda är hemma, men han har knappt gått 2 veckor på förskolan och förra veckan var han sjuk 2 dagar. Nu har han äntligen börjat komma in i det och jag vill inte att han ska komma ur det så då får han gå! Han älskar ju att vara där också. Det är SÅ skönt att Melker trivs så bra på förskolan och så kul att få höra när man hämtar hur snäll Melker är mot de andra barnen och hur lätt han är att ha och göra med, då blir man bra stolt! Nu ska jag förbereda för frukosten innan vi tar tag i den här måndagen på riktigt. Vi hörs senare! Ha en fin måndag!

Upp